ARNTZ AUTO'S

Poetsen

Arntz Auto’s is een bedrijf dat zich al jaren bezig houdt met het reconditioneren van luxe en lichte boten en auto’s. Of het nu gaat om ex- of interieurreiniging of lakschades; wij zijn vakkundig op elk gebied. Bekijkt u deze pagina verder en u begrijpt wat wij bedoelen. Of komt u anders eens langs voor meer informatie. Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang maar ook de lak heeft onderhoud nodig.

Door allerlei invloeden van buitenaf (b.v. industri&emul;le vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogelpoep, verontreinigde lucht e.d.) word uw lak ernstig aangetast. Met de juiste behandeling(en) en bescherming kunt u dit voorkomen. Het valt echter niet mee om dit zelf te doen aangezien autopoetsen een vak apart is. U kunt uw auto wel veel beter bijhouden na een professionele behandeling.

Wij maken o.a gebruik van de volgende producten:
System, Riwax, Cartec, Diamond Brite lakverzegeling, Flon 4000. lakverzegeling

Poetsen Arntz

U gaat uw auto inruilen? Voordat u bij uw dealer over prijzen gaat onderhandelen is het niet onverstandig om eerst eens bij Arntz Auto’s uw auto te laten poetsen. Uit eigen ervaring en onafhankelijk onderzoek is gebleken dat u de inruilwaarde van uw auto met gemiddeld €1000,- kunt verhogen. De kosten van een poetsbeurt bedragen niet eens de helft, dat is gemakkelijk verdiend?

Poetsen Arntz

Bij ons wordt uw auto perfect gewassen, gepolijst en in de was gezet (of als u dat wenst in één van de speciale lakpantsers). Het interieur wordt grondig stofvrij gemaakt, gereinigd van vlekken, vettige aanslag. Ook nare vieze luchtjes b.v. rook of een hondenlucht kunnen wij door een speciaal geur neutralisatiesysteem verwijderen. Na deze behandelingen staat uw auto er weer blinkend bij.

Voor poetsbeurt:

Poetsen Arntz
Poetsen Arntz
Poetsen Arntz

Na poetsbeurt:

Poetsen Arntz
Poetsen Arntz
Poetsen Arntz
Boot Arntz

Boot

Naast het reinigen en poetsen van auto’s, verzorgen wij deze diensten ook voor uw boot. Een hele zomer uw boot in het water, zorgt voor een hardnekkige vuillaag, die met een gewone wasbeurt niet verdwijnt.

Mogelijk gemaakt door Mobilox